Omdat mens zijn te gek is! 
       


Coaching


Ben jij van nature een aanpakker en sta je voor een uitdaging waar je even geen raad mee weet?

Vind je het lastig om te voelen wat jij diep van binnen wilt?

Als helft van een tweeling weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om helemaal jezelf te zijn, je Inmens te voelen. Ik ontvang je met open armen, laat je ervaren dat niets menselijks mij vreemd is, en geef je de ruimte om spelenderwijs jouw Inmens te ontdekken. Het gaat niet zozeer over ontwikkelen of leren, maar over thuis komen bij jezelf.

Hierna kun jij met beide benen op de grond blijven staan als de wereld op zijn kop staat en dingen aanpakken op een manier die helemaal bij jou past!

Als coach fungeer ik als klankbord en spiegel, als kompas, raadgever of talisman, zoals je wilt. Ik help jou om in beweging te komen en (weer) dichter bij jezelf te komen. Dit doe ik door met jou op pad te gaan, te luisteren naar wat je nodig hebt, daarbij ook aandacht gevend aan hetgeen juist niet uitgesproken wordt. Vanuit verbinding en intuïtie kan ik laten ervaren wat ontbreekt. Met mijn open mind, enthousiasme en levensplezier stimuleer ik je om op onderzoek uit te gaan. De natuur speelt daarbij een grote rol. Daar waar het kan, vindt de coaching in de buitenlucht plaats, de keus is aan jou. Jij hebt namelijk de regie over je eigen traject. Tussen de sessies ga je, indien nodig, aan de slag met opdrachten die jou verder helpen. Ik begeleid je in jouw stappen en help met het creëren van de juiste mindset.  Dit alles met de nodige dosis humor en een praktische inslag. 


CVI - Core Values Index

De Core Values Index is ontwikkeld door Taylor Protocols. De CVI helpt je eigen aangeboren, onveranderlijke kracht te (her) ontdekken. Binnen 10 minuten heb je  inzicht in hoe je van nature bent opgebouwd. Ik ben iedere keer opnieuw verrast door de concrete handvatten die de CVI biedt en de inzichten die het oplevert. De CVI laat zich makkelijk vertalen naar de praktijk waardoor er direct kwartjes vallen: Wat betekent dit resultaat nou voor mij als mens? En wat betekent dat ten aanzien van bijvoorbeeld studiekeuze, werk of mijn rol binnen een team? Ik zet de CVI regelmatig in als start van een coaching traject, bij loopbaanvraagstukken, verbetering van samenwerking  of teamontwikkeling. 

Nieuwsgierig? Probeer hier de gratis versie: 

http://members.taylorprotocols.com/Tools/CVIGift.aspx?GiftHash=ad87aa06-d1d2-1035-9042-91cd512dec1c


 Informatie:

Kennismaking/intake: Gratis

Particulier tarief:  € 118,50 per sessie 

Zakelijk tarief: € 198,- per sessie

CVI-onderzoek inclusief toelichtend gesprek: € 200,- 

Een coachsessie duurt ongeveer 1,5 uur
n emotionele herstel bestaat uit lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken aan je fysieke, mentale en emotionele herstel bestaat uit lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken aan je fysieke, mentale en emotionele herstel