Omdat mens zijn te gek is! 
       

Referenties

Coaching:

L. Coolen, telefonische coaching: 

Ik wist al dat Karin veel in haar mars heeft als het gaat om lichaamswerk en tijdens een aantal coaching sessies heb ik dat nogmaals aan den lijve mogen ervaren. Gezien de fysieke afstand tussen ons, besloten we de sessies telefonisch te doen. In het begin had ik daar mijn bedenkingen bij, maar inmiddels weet ik dat energie en lichaamswerk geen grenzen kent, of zich in elk geval geen grenzen laat opleggen. Ik heb tijdens onze sessies inzichten opgedaan, die een aantal maanden na dato nog altijd hun effect hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dat te maken heeft met het feit dat de inzichten van mijn hoofd, aansluiting hebben gevonden in mijn lijf. Mocht je nog ooit twijfelen of online of telefonische coaching met Karin ook zijn vruchten afwerpt: wat mij betreft zeker!

K. van Rooijen, gezinsondersteuner: 

Over coaching: Karin is als coach liefdevol, zacht analytisch. Ze is totaal oordeelvrij en koos nooit partij voor mij of voor mijn partner (dat was het belangrijkste). Karin stelt vragen die ongestuurd en zuiver zijn.....Geen insinuaties of sturende opmerkingen waardoor ik werkelijk bij mezelf te rade moest gaan wat ik heel moeilijk vond maar heeft wel het meest eerlijke resultaat opgeleverd. 

Over de CVI:  in combinatie met Karin is een machtig eenvoudig maar oersterk instrument om jezelf beter te leren kennen in interactie met de ander. Ik deed het ook. Aanrader!

L. Veldsink, coaching traject op maat: “Zoek jezelf moeder, vind jezelf, wees en blijf alleen jezelf.”

Met genoegen en veel voldoening kijk ik terug op mijn traject bij Inmens. Het proces was als een rollercoaster in gevoel en een wake-up call in verstand. Karin was daarin steeds de stabiele factor die lijn en sturing aanbracht, terwijl er toch ook ruimte was voor eigen inbreng, ideeën en ontwikkelingen. Karin is een ster in omdenken. Door haar rake vragen, praktische oefeningen en heel veel humor hield ze me heldere spiegels voor en gaf ze me de gelegenheid in mijn eigen tempo de stappen te zetten die nodig waren om mezelf weer terug te vinden. 

H. Westendorp, administratief medewerker: De coachgesprekken die ik met Karin heb gehad waren prettig en hebben mij geholpen zicht en antwoord te krijgen op mijn loopbaanvragen. Door haar open, eerlijke en spontane houding weet ze snel het vertrouwen te winnen. Ze neemt de tijd, luistert goed en geeft goede feedback. Kortom, Karin is een prettige gesprekspartner en een professionele coach.

A. Lemstra, ondernemerscoach: Karin is als coach oprecht betrokken, spontaan en een creatieve, originele denker. Bij haar voel je je gelijk op je gemak en je weet dat je verhaal veilig is. Ze luistert aandachtig naar je en confronteert op een prettige manier, waardoor je ideeën als vanzelf naar een hoger plan worden getild. Liefdevol en doortastend tegelijk is ze voor mij als collega-coach een inspiratie!

Training

Stichting Link: Karin heeft als coach/trainer een aantal workshops verzorgd voor Stichting Link. Natuurlijk stonden die bijeenkomsten in het teken van het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden, maar Karin wist dit op speelse wijze te brengen. Aansprekend, persoonlijk, respectvol en met grote humor weet ze deelnemers continu te boeien. Het niveauverschil onder de deelnemers was geen belemmering voor haar. Moeiteloos past ze zich hierbij aan, zodat iedereen zichzelf kan zijn en zich gehoord voelt. En met hetzelfde gemak pakt ze de draad weer op om de punten van haar programma zonder kwaliteitsverlies aan de orde te laten komen. Met haar rust, rake vragen en opmerkingen en warme persoonlijkheid haalt Karin het beste naar boven. 


Annelies neemt de tijd, luistert goed en geeft goede feedback. Kortom, Karin is een prettige gesprekspartner en een professionele coach!