Omdat mens zijn te gek is! 
       

De kracht van samen

In mijn werk heb ik regelmatig contact met collega's. Vanuit die contacten heb ik een aantal mensen leren kennen die mij inspireren, waar ik van kan leren en waar een wederzijdse verdiepende connectie ontstaat. En dat levert mooie samenwerkingen op!

Hans Velders

Lichaamsgericht coach en trainer. Ruime ervaring in somatic experiencing. Ik werk met Hans samen in de training Lichaamsgericht Coachen, een 6-daagse training waarin je hoofd leert samenwerken met je lijf. Oftewel, je leert je lichaamsintelligentie herkennen en inzetten. Voor jezelf en in je contact  met anderen. 

Check: http://hansvelders.nl/


Re-turn

Werken geeft ritme en kwaliteit aan je leven. Daarom is werk bij kanker zo belangrijk. Het helpt mensen om de draad van het gewone leven vast te houden. Of weer op te pakken. Maar dat gaat niet vanzelf.

Kenmerkende problemen zijn vermoeidheid, geheugenproblemen en moeite met focussen. Vaak merken mensen dat ze de ene dag veel minder aankunnen dan de andere.

Die verschijnselen zijn normaal bij kanker, maar daarom niet minder vervelend. Bij Re-turn begrijpen ze dat als geen ander. Zij zijn volledig gespecialiseerd in verzuim- en re-integratiebegeleiding bij kanker en helpen om die problemen het hoofd te bieden.

Check:  https://re-turn.nl/