Omdat mens zijn te gek is! 
       

De kracht van samen

In mijn werk heb ik regelmatig contact met collega's. Vanuit die contacten heb ik een aantal mensen leren kennen die mij inspireren, waar ik van kan leren en waar een wederzijdse verdiepende connectie ontstaat. En dat levert mooie samenwerkingen op!

Hans Velders

Lichaamsgericht coach en trainer. Ruime ervaring in somatic experiencing. Ik werk met Hans samen in de training Lichaamsgericht Coachen, een 6-daagse training waarin je hoofd leert samenwerken met je lijf. Oftewel, je leert je lichaamsintelligentie herkennen en inzetten. Voor jezelf en in je contact  met anderen. 

Check: http://hansvelders.nl/

Bewust Binnen & Buiten

Een samenwerking die op natuurlijke wijze is ontstaan. Ieder op zijn eigen manier een passie voor de natuur. Natasha Eikenhorst van de IJkpraktijk, natuurgeneeskundige en coach en Agnes Snelooper van Topaas Coaching, wandel- en life coach. Vanuit Bewust Binnen & Buiten organiseren we gezamenlijke evenementen zoals o.a. "Een dag voor jezelf, een dag offline" en de "Veerkracht 2-Daagse". 

Check: Topaas coaching:  https://topaascoaching.nl/ en De Ijkpraktijk:   https://www.deijkpraktijk.nl/

Re-turn

Ondersteunt bij werk en kanker. Re-integratie eerste en tweede spoor. Coaching bij kanker. Namens Re-turn begeleidt ik mensen als re-integratieconsultant. 

Check:  https://re-turn.nl/